Oculus Rift kopen

Oculus Rift Kopen? Op dit moment is de Oculus Rift nog niet beschikbaar in Nederland! Mocht je een mail willen ontvangen als dit het geval is! Laat het weten door een mail te sturen naar info@goedkopevrbril.nl met het onderwerp ‘Oculus Rift’!

Eerst meer weten? Lees direct verder!

De Oculus Rift is de eerste echt game bril die er op de markt is voor de PC. De Oculus Rift is een high-tech VR bril die geschikt is voor de PC. De Oculus Rift heeft in eerste instantie een adviesprijs van €699. Daarbij komt dat VR-bril enkel vloeiend werkt met een krachtige PC. Deze VR-bril is dus bedoelt voor de echte gadgetliefhebber!

Oculus Rift kopenSpecificaties

Een Oculus rift kopen? De Oculus Rift VR-bril is ideaal voor het spelen van VR games en het bekijken van VR films. De 360 graden optie die VR brillen hebben komt bij de Oculus Rift erg goed tot zijn recht. Wanneer we de Oculus Rift VR-bril vergelijken met VR brillen voor de smartphone, is deze vele malen beter. Het is eigenlijk niet te vergelijken met elkaar. De Oculus Rift is natuurlijk vele malen duurder dan de VR brillen die te koop zijn voor smartphones. De Oculus Rift heeft een resolutie van 2160 X 1200 pixels en 1080 X 1200 pixels per oog. Het scherm geeft beelden weer die vloeiend lopen, het beeld wordt ververst met een frequentie van 90Hz. Dit is iets minder dan bij de PS VR. Of de consument iets van dit verschil zal merken is nog zeer de vraag.

Positiebepaling

De positiebepaling van de Oculus Rift VR is uitmuntend te noemen. Hierdoor is de virtual reality ervaring uitstekend. Uiteraard is er een koptelefoon ingebouwd in de VR-bril. Als we dit afzetten tegenover goedkopere VR-brillen, krijgt u zeker waar voor uw geld.

Vereisten – Een Oculus Rift kopen?

Zoals eerder gezegd: het gebruik van de Oculus Rift VR-bril stelt hoge eisen aan uw PC. We zetten de minimale specificaties even voor u op een rijtje:

  • Nvidia GTX 970- of AMD 290-videokaart
  • Intel Core i5-processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • Windows 7
  • Twee USB poorten

Het gerucht gaat dat er ook volledige pakketten op de markt zullen verschijnen. Dit houdt dus in dat u dan voor een meerprijs een PC zal ontvangen die deze vereisten ondersteund. Dit is echter nog niet officieel aangekondigd. Zodra dit wel gebeurt, leest u het op onze website!

Films kijken in een nieuwe dimensie met de Ocolus Rift – Oculus Rift kopen

Met de Oculus Rift VR-bril kan men gamen en films kijken. Oculus is hard bezig met het produceren van films die te bekijken zijn via de VR-bril. Zo heeft Oculus een eigen filmstudio waar men films produceert. Uiteindelijk is het doel van Oculus om grote Hollywood films te laten produceren die in virtual reality gekeken kunnen worden middels de Oculus Rift of andere modellen van Oculus.

Release

Oculus is een onderdeel van Facebook. Mark Zuckerberg ziet erg veel toekomst in het product. Hierdoor kunnen we de komende jaren op het gebied van VR-brillen erg veel verwachten van Oculus. Op onze website houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Oculus en zijn VR-brillen. De Oculus Rift VR-bril zal in juni 2016 verschijnen in Nederland. Via Oculus is de VR-bril al wel te pre-orderen.