Oculus Rift

De Oculus Rift? Lees hier meer over de Oculus Rift!

Wij van goedkopevrbril.nl houden u op onze pagina’s over de Oculus Rift VR op de hoogte over alle zaken omtrent deze VR-bril. Zo gaan wij dieper in op specificaties en de verwachte leverdatum. Wij volgen het nieuws voor u op de voet en zullen regelmatig updates plaatsen.

Oculus RiftDe Oculus Rift VR wordt geproduceerd door Facebook. Het bedrijf nam Oculus in 2014 over voor ruim 2 miljard dollar. Het bedrijf verwacht dus erg veel van virtual reality de komende jaren. Ze zijn druk bezig met allerlei dingen te ontwikkelen voor deze VR-bril. Zo wil Facebook het in de toekomst mogelijk maken om conferenties te voeren middels deze VR-bril. Er zit dus erg veel ontwikkeling in virtual realtity.

Levertijd van de Oculus Rifit is (nog) onbekend

Wanneer we deze ‘super VR-Bril’ in Nederland kunnen verwachten is nog onbekend. Oculus gaat langzamerhand de VR-bril uitleveren aan winkels. Zo beginnen ze de eerste VR-brillen aan winkels op 7 mei 2016 te leveren. Deze winkels kunnen de VR-bril uitleveren aan consumenten die het product hadden gepreorderd. Helaas geldt dit enkel nog voor de Verenigde Staten. Wanneer de VR-bril in de Nederlandse schappen zal liggen is voorlopig nog onbekend.

Beste VR-bril van dit moment!

De Oculus Rift VR is de best ontwikkelde VR-bril van dit moment. De adviesprijs is zo’n €699. Hier krijgt u veel voor terug. De VR-bril loopt erg vloeiend en geeft spectaculaire beelden weer op het mooie scherm. Een hapering op dit scherm is niet te vinden.

Oculus Rift bestellen?

Binnenkort kunt u via onze website de Oculus Rift VR bestellen. Wij houden u op de hoogte zodra wij de scherpste aanbieding voor u gevonden hebben. Wilt u toch liever een iets minder dure VR-bril? Dan hebben wij voor u veel andere VR-brillen die u kunt bestellen tegen de scherpste prijzen!