Hoeveel kost een VR bril?

Hoeveel kost een VR bril?

VR brillen zijn er in veel diverse prijsklassen. Dit kan variëren van €5 tot wel €500. De prijs hangt sterk af van de functies van de VR bril en hetgeen waar u een VR bril voor gaat gebruiken. Als u het enkel leuk vindt om een VR bril te kopen om kennis te maken met virtual reality dan zal u in een veel goedkoper segment kopen dan wanneer u echt een VR bril wil om bijvoorbeeld mee te gamen. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de verschillende prijzen van VR brillen. Hoeveel kost een VR bril? Dat leest u op deze pagina!

Zeer goedkope VR brillen

Bent u op zoek naar een VR bril om alleen te kunnen ervaren wat virtual reality inhoudt? Dan kan u bijvoorbeeld een Google Cardboard aanschaffen. Dit is een vrij eenvoudige en leuke VR bril die u laat ervaren wat virtual reality is. Hoeveel kost een VR bril (Google Cardboard) ? Een Google Cardboard schaft u via onze webshop al aan voor slechts €13,95.

Goedkope VR brillen

Wilt u iets meer dan een Google Cardboard? Dan kunt u ervoor kiezen om VR brillen aan te schaffen tussen €20-€50. Deze VR billen geven veel meer het gevoel dat u virtual reality beleeft. Daarnaast zijn deze VR brillen voorzien van een hoofdband en heeft u geen lichtinval van buitenaf zoals dit wel het geval is bij een Google Cardboard.  U heeft in deze prijsklasse een VR bril u op een fraaie wijze kennis laat maken met virtual reality.

VR brillen middenklasse

Er zijn  VR brillen die speciaal voor bepaalde types telefoons zijn ontwikkeld. Zo heeft LG onlangs de LG 360 VR uitgebracht. Deze VR bril is speciaal ontwikkeld voor LG telefoons, als u een LG telefoon in het bezit heeft zal deze dus perfect werken op deze VR bril. In vergelijking met VR brillen die we in de vorige alinea beschreven  zal u met een VR bril die speciaal is ontwikkeld voor uw smartphone een veel betere virtual reality ervaring beleven en zullen er veel meer apps beschikbaar zijn. Naast LG hebben ook Samsung en HTC een virtual reality uitgebracht voor hun smartphones. Wanneer Apple een VR bril voor iPhones op de markt zal brengen is nog even afwachten. VR brillen die speciaal ontwikkeld zijn voor smartphones kosten in het algemeen tussen €100 en €250.

Dure VR brillen

Wanneer u ervoor kiest om de duurste VR brillen aan te schaffen, kiest u ervoor om de kwalitatief hoogste virtual reality te ervaren. Zo heeft Oculus de Oculus Rift ontwikkeld, deze VR bril is voorzien van de nieuwste technologieën en geeft u een waanzinnige virtual realtiy ervaring. De Oculus Rift is op dit moment nog niet in Nederland te koop. Zodra deze in de verkoop gaat melden wij dit uiteraard op onze website! Naast de Ocolus Rift heeft ook Sony een VR bril uitgebracht die voorzien is van de laatste technologieën en volledig doorontwikkeld is. De Playstation VR is speciaal ontwikkeld om mee te gamen. Sony heeft speciale games ontwikkeld die in virtual reality te spelen zijn. De prijs van €399 is iets aan de hoge kant, maar daar heeft u wel een perfecte virtual reality ervaring voor.

Welke keuze maakt u?

Zoals u kunt lezen zijn er veel verschillende type VR brillen in verschillende prijsklassen. Het is daarom goed om uzelf eerst af te vragen wat u belangrijk vindt en waar u de VR bril voor wilt gaan gebruiken. Vanuit hier kunt u een juiste keuze maken voor een VR bril. Wij wensen u in ieder geval veel plezier met uw VR bril!

Was dit niet uw vraag? – Hoeveel kost een VR bril?

Heeft u een andere vraag dan: Hoeveel kost een VR bril? Op onze veelgestelde vragen pagina geven wij antwoord op diverse vragen!