Google Cardboard kopen

Google Cardboard kopen? Een Google Cardboard is de goedkoopste manier om kennis te maken met een VR-Bril! Probeer het nu!

Bent u nog aan het wachten op de Oculus Rift VR of wilt u op een goedkope manier kennis maken met virtual reality? Probeer dan eens een Google Cardboard. Een Google Cardboard is een virtual reality bril die u zelf in elkaar vouwt. Wij horen u denken: kan dit echt? Ja, dit kan echt!

Waarom een Google Cardboard kopen?

Google Cardboard kopenEenvoudig in gebruik, de Google Cardboard

Een Google Cardboard kopen? De Google Cardboard is een VR-bril die u voor een klein prijsje kennis laat maken met Virtual Reality. Wanneer u deze bestelt krijgt u thuis een kartonpakketje. Hierbij krijgt u instructies om de VR-bril in elkaar te knutselen. Dit lijkt misschien een lastige klus, de praktijk leert dat u dit al binnen een minuut gedaan heeft. U gebruikt de Google Cardboard in combinatie met een app die hiervoor te downloaden is. U plaatst de telefoon in de VR-bril, klikt hem dicht met het klittenband wat bevestigt is op de VR-bril en u bent klaar om virtual reality te gaan ervaren.

De goedkoopste manier om de virtual reality te gaan ervaren? ‘Een Google Cardboard kopen!’ Is de oplossing!

Simpel & effectief

U hoeft geen wonderen te verwachten van deze VR-bril. Bij de standaard Google Cardboard wordt namelijk geen  hoofdband geleverd. Dit houdt in dat u de VR-bril zelf vast moet houden wanneer u hier gebruik van maakt. Tegenwoordig bieden de meeste verkopers van de VR-bril er een hoofdband bij aan. Tegen een kleine meerprijs heeft u dan al een goed werkende VR-bril.  Het nadeel hiervan is dat deze niet gespecialiseerd is voor uw type toestel. Wanneer u de VR-bril vergelijkt met VR-brillen die universeel zijn en een stuk duurder zijn, zijn er weinig verschillen tussen de VR-brillen te vinden. Een duurdere VR-bril ziet er wat chiquer uit. Interesseert het u niet hoe het design van een VR-bril eruit ziet? Dan kunnen wij u de Google Cardboard aanraden! Het is een simpel, maar leuke manier om in de wereld van VR-brillen te stappen!

Zakelijk gebruiken?

Bent u ondernemer? Dan kan de Google Cardboard als een ludiek promotiemiddel dienen. Er zijn diverse websites waar u een Google Cardboard kunt laten designen. Dit kan bijvoorbeeld door uw bedrijfslogo op de VR-bril te plaatsen. Deze kunt u daarna als relatiegeschenk uitdelen aan uw klanten.

Google heeft goed ingespeeld op de VR-brillen hype die de laatste jaren is ontstaan. De VR-bril van Google is een leuke en goedkope manier om kennis te maken met virtual reality. Wij bevelen het u zeker aan om het eens te proberen!