Game bril

Sony brengt eind oktober een speciale VR-bril op de markt voor de Playstation 4, genaamd: PS VR. Met een voorlopige adviesprijs van €400 mogen we best wat verwachten van de VR-bril. Op dit moment is de VR-bril al te pre-orderen. Wij leggen u verder uit wat de voordelen zijn van deze VR-bril en wat we allemaal kunnen verwachten. Op dit moment is Sony de eerste fabrikant die een ‘game bril’ op de markt brengt.

Game BrilExclusieve VR games voor de Game bril

Bij de release van de VR-bril zal Sony een aantal games op de markt brengen die alleen te spelen zijn met een VR-bril. De naam is, zoals niet geheel onverwacht ‘Sony PlayStation VR‘. Een Sony Playstation VR bril kopen kan gemakkelijk via de bovenstaande link.
De eerste namen van deze games zijn al bekend gemaakt door Sony. Het zijn op het eerste gezicht geen aansprekende namen, de games zijn bedoelt om de gebruiker kennis te laten maken met het gamen middels een VR-bril. De genres van deze games die Sony heeft ontwikkeld zijn: shooters, sport en avontuur.

Alsof u zelf in de game zit

De PS VR  zal de gamer een optimale ervaring moeten bieden. Met de VR-bril zit u helemaal in de game en ontgaat u geen enkel detail. Het is alsof u in de game kruipt. De PS VR zal de gamer meeslepen in verhaallijnen en het gevoel geven alsof de gamer zich daadwerkelijk in de game bevindt.

Potje Fifa spelen met de PS VR

Elke game kan worden gespeeld met de PS VR game bril. Het is dus goed mogelijk om een voetbalwedstrijdje te spelen met de PS VR. Voor de optimale virtual reality ervaring worden er zoals eerder beschreven exclusieve games ontwikkeld.

Waar voor uw geld

De adviesprijs voor de game bril van playstation is €400. Dit lijkt op het eerste gezicht wat duur. Als we naar de specificaties van PS VR kijken dan is dit het geld meer dan waard. De PS VR is voorzien van een OLED scherm dat beelden weergeeft met een vloeiend beeld van 160 Hz. Doordat Sony 3D audio heeft toegepast, kunt u alle geluiden om u heen horen. De PS VR is eenvoudig te koppelen aan de Playstation 4, u hoeft dus niet de nieuwste versie Playstation NEO in het bezit te hebben om van de PS VR gebruik te kunnen maken.