VR-bril kopen

Een VR-Bril kopen? Bekijk dan goed welke soort VR-Bril bij u past!

Bekijk ons volledige assortiment in de webshop!

Zoals u heeft kunnen lezen op onze homepage zijn er vier soorten VR-brillen: VR-bril voor een smartphone, VR-bril voor een PC of laptop, standalone VR-bril en de spelcomputer VR-bril. Wanneer u een VR-bril koopt moet u dus allereerst goed kijken naar welk type VR-bril u wilt kopen.

VR-Bril kopenVerschillende VR-brillen

Wanneer u een VR-bril koopt moet u er goed opletten of deze geschikt is voor het apparaat waar u hem op aansluit (tenzij u een standalone VR-bril koopt). De meeste VR-brillen die voor smartphones ontwikkeld zijn kunnen op meerdere toestellen aangesloten worden. Let hierbij wel goed op of uw telefoon qua grote in de VR-bril past.

Het kan ook zijn dat een smartphone fabrikant een VR-bril heeft ontwikkeld die enkel geschikt is voor de telefoons die zij zelf op de markt hebben gebracht. Zo heeft Samsung laatst een VR-bril op de markt gebracht die enkel geschikt is voor smartphones van Samsung. Apple heeft dit nog niet gedaan en heeft ook nog geen VR-bril aangekondigd. Toch hoeven iPhone gebruikers hier niet op te wachten. Zeiss heeft net als een aantal andere aanbieders, een VR-bril op de markt gebracht die universeel is en dus ook geschikt is voor een iPhone. Een VR-bril kopen maakt dit wel zo gemakkelijk!

Welk type VR-bril koopt u?

Een VR-Bril kopen? Als u een VR-bril gaat kopen moet u goed letten op het type dat u koopt. De prijzen per type verschillen sterk. Een VR-bril die voor een bepaalt type smartphone is gemaakt is vaak iets duurder. Hier staat tegenover dat deze wel helemaal geoptimaliseerd is en dus beter aansluit op uw smartphone. Er zijn ook een aantal universele VR-brillen die u kunt kopen. Een duurdere versie heeft vaak net wat meer opties en geavanceerde apps draaien hierop vaak soepeler. Het is verstandig om eerst verschillende types te vergelijken voordat u een VR-bril aanschaft.

VR-bril voor de Playstation 4 – VR-Bril kopen

Wanneer u de VR-bril van Sony voor de Playstation 4 wilt kopen, zal u nog even moeten wachten. Deze is pas vanaf 31 oktober 2016 verkrijgbaar. Wel kunt u deze al pre-orderen! Deze VR-bril wordt waarschijnlijk voorzien van sensoren die elke hoofdbeweging volgen, zodat u een optimale beleving krijgt tijdens het gamen. De Oculus VR-brillen zijn vaak ook voorzien van deze sensoren.

Bestel een VR-bril op onze website

Een VR-bril kopen doet u gemakkelijk op onze website. Wij bieden u een ruim aanbod van aanbieders die VR-brillen verkopen. U kunt eenvoudig prijzen vergelijken en de VR-bril direct bestellen bij een webshop.