VR Gaming

Wilt u gamen in de virtuele realiteit? VR Gaming is het geen u zoekt!

Met een VR-bril zijn er erg veel mogelijkheden voor u om te gamen. Zo worden er steeds meer games ontwikkeld voor de VR-bril. Er worden ook VR-brillen speciaal geproduceerd voor consoles. Zo verschijnt er eind oktober 2016 een speciale VR-bril voor de Playstation 4. Voor de PC zijn er ook diverse VR-brillen geproduceerd waarmee u kunt gamen op de PC.

VR GamingSmartphone VR gaming

Voor de smartphone zijn er erg veel VR games ontwikkeld. De één wat beter dan de ander. Sommige producenten hebben even snel een VR game in elkaar gezet, maar er zijn ook producenten die met veel aandacht hele toffe VR games hebben geproduceerd. Op onze website vindt u een top 10 waarin beschreven wordt wat de beste VR-games van dit moment zijn. Wij hebben ze allemaal voor u getest, dus we weten waar we over praten!

Playstation 4 VR

Sony brengt over een aantal maanden een speciale VR-bril uit voor de Playstation 4. Ze gaan hier games voor ontwikkelen die ervoor moeten zorgen dat de gebruiker van de VR-bril een unieke game ervaring krijgt. De adviesprijs voor de VR-bril is wat aan de hoge kant, maar hier krijgen we ook wat voor terug. In vergelijking met de games die op een smartphone te spelen zijn, is de beleving en kwaliteit bij de VR-bril voor de Playstation 4 vele malen beter. Op onze website vindt u een speciale pagina die dieper op de VR-bril ingaat. U leest hier alle informatie die u moeten weten over de VR-bril voor de Playstation 4.

Op onze gaming pagina’s kunt u alles vinden over de nieuwste trends en updates in de wereld van VR gaming. Met leuke nieuwsfeitjes houden wij u op de hoogte over de nieuwste updates en apps die het gamen met een VR-bril leuker maken.