Aanbieding!
ColorCross Virtual Reality 3D Bril inclusief Magneet
ColorCross Virtual Reality 3D Bril inclusief MagneetColorCross Virtual Reality 3D Bril inclusief MagneetColorCross Virtual Reality 3D Bril inclusief MagneetColorCross Virtual Reality 3D Bril inclusief MagneetColorCross Virtual Reality 3D Bril inclusief MagneetColorCross Virtual Reality 3D Bril inclusief MagneetColorCross Virtual Reality 3D Bril inclusief MagneetColorCross Virtual Reality 3D Bril inclusief Magneet

ColorCross Virtual Reality 3D Bril inclusief Magneet

29,95 26,95

Uitverkocht

SKU: 106558

Productbeschrijving

Met de nieuwe ColorCross Virtual Reality Bril en uw eigen smartphone kunt u nu heel eenvoudig in de wereld van 3D stappen! Speel spectaculaire Virtual Reality games, bekijk de nieuwste 3D films en ervaar spannende 360°-belevenissen. Het is alsof u er zelf middenin staat!

De ColorCross 3D VR bril heeft een maximale breedte van 16,5 cm en een maximale hoogte van 8,5 cm. De VR-bril is geschikt voor de meeste smartphones met een schermgrootte van ca. 4 t/m 6 inch (diagonaal).

U kunt zowel de focus als oogafstand aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur. Zo bent u verzekerd van de beste 3D ervaring. De diameter van de lenzen bedraagt 34 mm. De brandpuntsafstand van de lens is 75 mm.

Het gebruiksvriendelijke ontwerpt zorgt ervoor dat u de boven-, onder- en zijkanten aan de voorzijde van de VR-bril kunt verstellen. Hierdoor is de ColorCross Virtual Reality Bril geschikt voor de meeste Android en iOS smartphones.

Dit model bevat tevens aan de linkerkant een magneetswitch. Omdat uw smartphone zit opgesloten in de ColorCross, kunt u voor de besturing namelijk niet zomaar met uw vinger bij het scherm komen. Sommige spellen hebben daarom een gamepad nodig om te kunnen spelen. Daarnaast zijn er spellen die middels deze simpele magneetswitch zijn te bedienen. Door het “klikken” van deze ringvormige switch, creëert u interactie met de app en kunt u acties uitvoeren – zoals bijvoorbeeld schieten e.d. Let wel op: besturingsmogelijkheden zijn per app verschillend.

Bestel gelijk de G910 Plus Bluetooth Gamepad of Universele Mini Bluetooth Gamepad mee voor een fantastische voordeelbundelprijs!

SPECIFICATIES:

  • Inclusief magneetswitch
  • Maximale lengte smartphone: 16,5 cm
  • Maximale breedte smartphone: 8,5 cm
  • Verstelbare 34 mm lenzen
  • Brandpuntsafstand: 75 mm
  • Comfortabele hoofdband
  • Compact
  • Gemaakt van stevig ABS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ColorCross Virtual Reality 3D Bril inclusief Magneet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *